Dvd-avondje.

Ik heb voor mijn verjaardag een dvd gekregen van Michelle! Vanavond hadden we (eindelijk) tijd om hem samen te bekijken..

Benjamin is een vlotte reclamejongen die een opdracht voor een diamantenfirma in de wacht probeert te slepen. Hij gaat daarom een weddenschap aan. Hij wedt dat hij binnen tien dagen een vrouw aan zich weet te binden.

Andie schrijft coloms in een tijdschrift. Zij moet een colom schrijven over de fouten die vrouwen in relaties maken. Ze moet een man versieren en al die fouten maken, zodat hij haar binnen tien dagen dumpt. En natuurlijk kiezen ze elkaar uit!

Andie trekt de complete truckendoos open om te zorgen dat Benjamin het uit maakt. Maar Benjamin moet het tien dagen vol zien te houden! Dat levert nogal wat rare situaties op! Die Andie kan er wat van. Zo bont heb zelfs ik het nog nooit gemaakt!

We hebben flink gelachen om de rare streken die Andie uithaalt om Benjamin weg te jagen. Je zult toch zo’n vriendin hebben! Het einde van de film is natuurlijk enorm voorspelbaar, maar het is dan ook een romantische komedie (of een komische romance???). Een echt feelgoodmovie! Waarschijnlijk ook een echte vrouwenfilm, al zal menig man na het zien van deze film ineens weer dolgelukkig zijn met zijn eigen vrouw!

Leuke film! Bedankt Michelle! Ik vind het een geweldig cadeau!
(klik op bovenstaand plaatje voor de trailer van de film)

7 gedachten over “Dvd-avondje.

  1. Michelle

    Nou buurman geef maar toe u zorgt ook voor overlast!
    Alles bij u in huis maakt lawaai, zelfs de vissen zorgen voor overlast! 😛 😀 😉 Doeg afz. Michelle

  2. Emile

    Lijkt me een heerlijke lekker lachen film.
    Ga deze week ook maar weer eens rustig een filmpje kijken, ben ik laatste weken niet meer aan toe gekomen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.