Smerig logje.

Lekker dat zomer weer! Zonder jas naar buiten. Topjes, blote benen en lekker rond lopen op blote voeten!

Toch kun je die blote voeten hier beter achterwege laten.
Vooral ‘s avonds en ‘s morgens…

Ooit rende ik op een zwoele zomeravond op blote voeten de tuin in. Ik wilde snel even de was af halen omdat het begon te regenen. Ik was even vergeten dat ZIJ ‘s avond de tuin bevolken. In grote aantallen komen ze tevoorschijn zodra de zon ondergaat. En je hoort ze pas als het te laat is…. Krak! Krak! Jakkes!

Sindsdien kijk ik goed waar ik mijn voeten neerzet. En met blote voeten zie je mij ‘s avonds al helemaal niet meer in de tuin…

4 gedachten over “Smerig logje.

  1. Willemijn

    mooie foto. Je ziet de glibberigheid! Overigens eten slakken planten bladeren. De slakken die de fransen en grieken eten zijn ‘wijngaardslakken’, maar ik heb geen idee wat het verschil is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.