Michelle geblesseerd (1).

Photobucket

't Was zo'n lekker dagje. Ik was had lekker gewerkt, Michelle was vanmiddag vrij, was fijn gaan winkelen en had nieuwe schoenen gekocht. Na 't eten was 't nog steeds lekker weer en ik beantwoordde wat email terwijl Michelle buiten badminton speelde met buurjongen Danny.

Ineens stormde Danny binnen "Kom vlug! Michelle heeft haar knie uit de kom!" Ik stormde naar buiten en daar lag Michelle "Mama, mama, help! Mijn knie!" Haar been lag in een rare hoek en er stak "iets" naar buiten aan de zijkant van haar knie (bleek dus haar knieschijf te zijn, brrrrr).

Ik ben bij haar gaan zitten en heb haar been vastgehouden, terwijl Danny buurman Harry ging halen, die een EHBO-diploma heeft. Harry belde meteen een ambulance. Die wilde in eerste instantie niet komen. "Ga maar met haar naar de dokterspost", was 't advies. Dat zag ik niet zo zitten. Ik durfde Michelle's been niet los te laten of te bewegen en zag dus niet hoe we haar in de auto konden krijgen. Dus werd er toch een ambulance gestuurd.

Ondertussen kreeg Michelle van de Danny een kussentje voor onder haar hoofd, hield buurvrouw Hanny haar hand vast en bleef ik haar been ondersteunen. De ambulance was er vrij snel. Twee (erg aardige) ambulancebroeders stelden haar gerust en hebben haar knie weer rechtgezet (opmerking van Michelle; AAAAAAAAAAUW! ! ! !).

De pijn viel daarna erg mee, maar voor de zekerheid moest ik even met Michelle naar het ziekenhuis om foto's te laten maken om te kijken of er niets beschadigd was. Zo gezegd, zo gedaan.

Naar het ziekenhuis, meteen aan de beurt (ambulancebroeders hadden al gebeld dat we eraan kwamen), foto's maken en wachten op de dokter. Die constateerde dat er niets gebroken was. Michelle's knieband is ook niet helemaal afgescheurd maar wel beschadigd. Dus zes weken in een spalk en rust houden! Heel slecht nieuws, dus…

Geen wedstrijdturnen a.s. zaterdag en geen wedstrijd turnen in mei. Dat vond Michelle nog het ergste! Waarschijnlijk gaat het even duren voor Michelle weer gewoon alles kan. Maar gelukkig geen blijvende schade, dus volgend seizoen maar weer proberen!

Ondertussen blijkt zo'n spalk nogal wat practische problemen op te leveren… Hoe moet Michelle naar school en weer naar huis? Fietsen gaat niet, lopen gaat niet en ik moet werken…. Bovendien is ze niet echt snel (al zal dat nog wel beter worden) dus is ze waarschijnlijk elke les te laat in het lokaal…

Morgen maar even haar mentor bellen… Pfff, wat een toestand! Nu slaapt de patient. Lekker in het grote bed. Ze had nu iets meer pijn dan toen het net gebeurd was, maar 't viel op zich wel mee.

Wel is Michelle vreselijk geschrokken en natuurlijk erg teleurgesteld omdat ze voorlopig niet kan turnen. Mama is ook een beetje van slag.. Gaat je toch niet in je koude kleren zitten als je kind zo op straat ligt. 't Zag er ook zo akelig uit…

Tjonge… En wat een slechte web-logger ben ik! Ik had toch op z'n minst wat actiefoto's van het geheel kunnen maken. Dat zou pas spectaculair geweest zijn…. Maar… Gelukkig…Uiteindelijk komt alles goed, we zullen even geduld moeten hebben. Ik ga mijn bedje opzoeken. Gossie! Wat een dag! Alleen nog even dit…

Bedankt buurtjes en ambulance-personeel voor de goede zorgen!

6 gedachten over “Michelle geblesseerd (1).

 1. Petra (moeder van Tamara Breda

  Dat is even schrikken! Wat een pech voor Michelle.
  Hopelijk valt de pijn mee. Sterkte en heel veel beterschap.

  Reageren
 2. evenleven

  brr dat is schrikken! jammer dat ze neit kan turnen hopelijk knapt ze snel weer op! en dat krukken lopen heb je zo zo onder de knie…of mag e zodner krukken hobbelen?
  veel sterkte gewenst!!

  Reageren
 3. Lout

  Echt wel jammer ja… en heel vervelend voor Michelle.
  (Sorry dat ik nu pas reageer maar las het vandaag pas (tijdje niet gecomputerd !).)
  Maar sterkte hoor !! (en snel herstellen).
  Lout,

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.