Gelukkig nieuwjaar!

Zo jongens, het zit er weer op. 2018 is voorbij. Het was geen bar slecht jaar, hoor. Ik heb ze slechter gehad dus je hoort me niet klagen. Maar om nou te zeggen dat het heel erg geweldig was… Nee. Dat nou ook weer niet.

In elk geval popelde ik om aan 2019 te beginnen. Zo erg dat ik te vroeg was met het ontkurken van de fles champagne en de laatste vier minuten van 2018 doorbracht met – en dat klinkt spannender dan het was – een fles champagne tussen mijn dijen terwijl ik krampachtige pogingen deed om de kurk op de fles te houden.  Dat hield ik twee minuten vol, dus om 23.58 uur zaten wij al aan de champagne. Dáág 2018! Proost! 

Ik zou natuurlijk een terugblik kunnen schrijven. Maar waarom zou ik? Alles wat in 2018 gebeurde, is hier al opgeschreven. Bovendien is de collectie van foto’s en filmpjes uit 2018, volgens traditie, weer aan elkaar gemonteerd tot een jaaroverzicht. Dus waarom zou ik er nog woorden aan vuil maken? Ik heb meer zin om vooruit te kijken.

Dus hállo 2019! Laten we er met z’n allen iets moois van maken!

Lieve Emile, Deborah, Sandra, Sally, Liesbeth, Mrs. T., Rianne, Saskia, Marika, Willemijn 
en iedereen die hier verder nog mee leest:

Ik wens jullie een gelukkig en gezond 2019!

14 gedachten over “Gelukkig nieuwjaar!

  1. Villasappho

    O jij fotografeert je dieren al net zo vaak als ik! Wat een heerlijke foto die kan met die bril, nooit gedaan kan niet goed gaan ik zonder bril. Mooi 2019 en wat een leuk overzicht. Misschien moet en goed voornemen van mij zijn dat ik zoiets als dit ook eens kan maken. Heb je tips???

  2. willemijn

    Jeetje … kom ik weer aanzetten op 11 januari om jou EINDELIJK ook gelukkig nieuwjaar te wensen!! Heel van harte gun ik jou een mooi ontspannen jaar zonder dode beestjes op de weg (las die blog eerst!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.