Gelukkig nieuwjaar!

https://youtu.be/9JhpJbCVPAg

Zo jongens, het zit er weer op. 2018 is voorbij. Het was geen bar slecht jaar, hoor. Ik heb ze slechter gehad dus je hoort me niet klagen. Maar om nou te zeggen dat het heel erg geweldig was… Nee. Dat nou ook weer niet.

In elk geval popelde ik om aan 2019 te beginnen. Zo erg dat ik te vroeg was met het ontkurken van de fles champagne en de laatste vier minuten van 2018 doorbracht met – en dat klinkt spannender dan het was – een fles champagne tussen mijn dijen terwijl ik krampachtige pogingen deed om de kurk op de fles te houden.  Dat hield ik twee minuten vol, dus om 23.58 uur zaten wij al aan de champagne. Dáág 2018! Proost! 

Ik zou natuurlijk een terugblik kunnen schrijven. Maar waarom zou ik? Alles wat in 2018 gebeurde, is hier al opgeschreven. Bovendien is de collectie van foto’s en filmpjes uit 2018, volgens traditie, weer aan elkaar gemonteerd tot een jaaroverzicht. Dus waarom zou ik er nog woorden aan vuil maken? Ik heb meer zin om vooruit te kijken.

Dus hállo 2019! Laten we er met z’n allen iets moois van maken!

Lieve Emile, Deborah, Sandra, Sally, Liesbeth, Mrs. T., Rianne, Saskia, Marika, Willemijn 
en iedereen die hier verder nog mee leest:

Ik wens jullie een gelukkig en gezond 2019!

14 gedachten over “Gelukkig nieuwjaar!

 1. Mrs. T.

  Wat een leuk jaaroverzicht. Prachtig zeg Amerika. En bij jullie zijn de dieren verslaafd aan de tablet? 😉

  Een goed 2019 voor jullie!

  1. nicky Bericht auteur

   Bij ons is iedereen verslaafd aan de tablet. Voor jullie ook een mooi 2019!

 2. leidseglibber

  Mooi jaaroverzicht Nicky en ja je hebt gelijk niet blijven terugkijken, maar vooruit naar een mooi 2019 in hopelijk goede gezondheid voor iedereen.

 3. leidseglibber

  Oh ja vergeet ik, ja we gaan elkaar dit jaar echt zien. Wordt nu toch wel eens tijd datje me aan Frank voorstelt. Zeggen we pas een jaar of wat, maar nu echt 🙂

 4. Villasappho

  O jij fotografeert je dieren al net zo vaak als ik! Wat een heerlijke foto die kan met die bril, nooit gedaan kan niet goed gaan ik zonder bril. Mooi 2019 en wat een leuk overzicht. Misschien moet en goed voornemen van mij zijn dat ik zoiets als dit ook eens kan maken. Heb je tips???

 5. willemijn

  Jeetje … kom ik weer aanzetten op 11 januari om jou EINDELIJK ook gelukkig nieuwjaar te wensen!! Heel van harte gun ik jou een mooi ontspannen jaar zonder dode beestjes op de weg (las die blog eerst!).

 6. Rianne

  De beste wensen voor 2019. Het mag eigenlijk niet meer.. Maar soms leef ik een beetje in het verleden. Zal de leeftijd wel zijn.

Reacties zijn gesloten.