Giechel-gourmet.

Michelle heeft (zoals zoveel brugwuppen) een enorm-zware boekentas die de hele dag op school rondgesjouwd moet worden. Ze kan natuurlijk de helft van haar boeken in haar kluisje leggen en in de pauze omwisselen, maar dat schijnt op een of andere wazige manier ook niet handig te zijn…
De zes weken dat Michelle met haar spalk rondhobbelde, hebben vier van haar vriendinnen al die tijd haar loeizware tas gedragen. Ze hadden zelfs een heel schema, waarbij iedere vriendin een eigen “tassen-draag-dag” had! Heel lief natuurlijk, want de dames moesten hun eigen tas natuurlijk ook nog meesjouwen. Als bedankje mochten ze vandaag allemaal komen gourmetten.
Dolle pret op dit moment! Ze zitten lekker te smikkelen. ‘t Zal mij benieuwen of vijf van die dunne dametjes dertien ons vlees soldaat kunnen maken….


Floor, Tawny, Anouska en Bianca: Bedankt!

PS: Michelle heeft vandaag een digitale camera gekocht! Bij mij was dat het begin van mijn weblog verslaving… Ik ben benieuwd… misschien zien we binnenkort nog een logje van Michelle verschijnen!

4 gedachten over “Giechel-gourmet.

 1. Buurman

  Buurvrouw, er zit ongedierte op de lamp boven de tafel. Het is maar even dat U het weet.

 2. Jay

  Michelle, kom maar op met die web-log!
  Enneuh buurman noemde het al; zit er nou echt een vlinderfrutseltje op de lamp?!
  Meisje rechts, onderste foto lacht wel heel erg guitig

 3. Nicky zelf

  Jammer Jay: Michelle wil niet!
  Enneuh Buurman en Jay: vlinderfrutseltje is zelf inelkaar gefrutseld door Michelle (jaren geleden). Het recept: vlindervormpje uit karton knippen, laten versieren door kindje, op een wasknijper plakken et voila!
  Meisje rechts zal dit leuk vinden; ze had haar mond vol! šŸ˜€

Reacties zijn gesloten.