Harry Potter.

Michelle wilde nu eindelijk wel eens het nieuwste Harry Potter-boek lezen. Met een brede grijs vertelde ze me dat ze het binnenkort mocht lenen van een vriendin.

Afgelopen vrijdag was het zover! Michelle kwam thuis uit school met het boek. “Heeft vriendin het uit?” vroeg ik. “Nee,” antwoordde Michelle “maar ze moet weg dit weekend en heeft geen tijd om te lezen. Ik ga het dit weekend lezen en dan krijgt ze het maandag terug.” Ik schudde bedenkelijk mijn hoofd… Bijna vijfhonderd bladzijdes? In één weekend? ‘t Leek me sterk…

Ik heb me behoorlijk vergist in de spanning van het Harry Potter-avontuur. Vrijdagavond begon Michelle te lezen. Ze las en las en las.

Op alle vragen die ik stelde kreeg ik “hmm” als antwoord. Wel zo handig; ik kon naar eigen belang invullen of dat “ja” of “nee” betekende!

“Wil je nog wat drinken?” Het antwoord: “Hmmm.” Oké, dan niet!
“Ik ga op de koffie bij Oma. Goed?”. Antwoord: “Hmmm.” Ja? Fijn, dank je!
“Wil je verhoging van je kleedgeld?” Antwoord: “Hmmm.” Nou ja, dan niet! Ook goed…

Ik heb een erg rustig weekend gehad en Michelle amper gezien.

Vanmiddag om vier uur had Michelle het boek uit. Ze keek me verbijsterd aan….Helemaal ondersteboven van de afloop… Ze had nooit verwacht dat dát zou gebeuren!

Wanneer komt het volgende deel eigenlijk uit?

6 gedachten over “Harry Potter.

 1. Emmelinda

  Whaahaa Harry Potter heeft Michelle betoverd! Wat goed zeg. Ik moest wel lachen hoe je dat beschreef…zoals je haar gemompel zelf kunt invullen ghehehe 😉 Dat zeg ik er altijd achteraan namelijk hahaha

 2. Astrid

  Ik heb het Harry Potter boek ook uit… en de afloop is werkelijk…. nou ja, mijn dochter en ik waren ook helemaal verbijsterd.
  Ik dacht dat het volgende (en laatste) boek in 2007 uitkwam.

 3. Rhodosfriends

  Ik heb ook nog niets van Harry Potter gelezen ,maar ik lees het zelfde als Michelle niemand kan / mag me storen tot ik mijn boek uit heb 😛
  Groetjes Ylone 😛

Reacties zijn gesloten.