Regen.

Photobucket - Video and Image HostingDinsdag 29-08-2006 om 19.45 uur, op de A27 bij Meerkerk

De maand juli brak alle warmterecords. Heel Nederland zuchtte en steunde, zwembaden en airco’s waren uitverkocht, scholen hadden tropenroosters en alle terrassen zaten vol. Het lijkt al zo lang geleden…

Inmiddels is het bijna september. Donkere wolken hangen dreigend boven me en enorme bliksemschichten schieten door de lucht. De wind giert om mijn autootje en de regen klettert tegen de voorruit. Zelfs met de ruitenwissers op de hoogte stand, zie ik haast niets. Als het stopt met regenen, haal ik opgelucht adem. Heel even maar, want in de verte zie ik de volgende bui alweer hangen…

Was ’t maar weer zomer…

6 gedachten over “Regen.

 1. good2good

  Alle records zijn verbroken, want het hete en daarna het natte weer hebben ook tal van vakantiegenoegens om zeep geholpen en daar zijn velen de dupe van geworden. Nu vlucht iedereen die dat kan nog met een last minute naar de zon, maar voor de rest is het kiezen op elkaar en dóórgaan!!!

 2. Emmelinda

  Ik had terug zitten lezen op mijn log en toen kwam ik een logje tegen van vorig jaar waarin ik schreef dat Margo Ribberink zei (op 9 september) dat het een plaknacht zou worden. Toen was het toch nog heel warm geworden. Dus ik hou moed. En anders emigreer ik. 😉

 3. Astrid

  De hitte was 3x niks maar nu met die regen… ik weet niet wat erger is eerlijk gezegd. Ik denk dat ik toch kies voor de zon.

 4. Sally

  Ach een troost, hier is het ook K..weer.
  Het valt met bakken uit de lucht en het is koud. Enige voordeel is dat wij richting de zomer gaan. Het kan dus alleen maar zonniger en warmer worden (schreef ze optimistisch met een fleecetrui aan en een straalkacheltje bij haar voeten). Prettig weekend.

 5. willemijn

  Het weer houdt ons altijd bezig! Is het mooi weer dan is het echt geniete, dat is zelden. Verder is het altijd te warm, te koud, te nat, te droog … en zo hebben we altijd iets om over te kletsen, als een soort gezamelijke vijand die soms ons vriendje is!

Reacties zijn gesloten.