Polletje!

129 stemmen op ons polletje… Ik heb eens zitten rekenen:

Van de 129 mensen die gestemd hebben zijn er 43 hier beland via een zoekmachine of de weblogportal. Grappig trouwens om te kijken met welke zoekwoorden je weblog gevonden wordt! Soms staan er de gekste dingen bij, waarbij ‘potloodventer’ toch wel de vreemdste was. Dat zal een flinke tegenvaller geweest zijn!

Een flink aantal mensen was gewoon verdwaald…. Maar liefst 41 keer kwam er iemand geheel per ongeluk hier terecht! Zouden ze ooit nog teruggekomen zijn? En hebben ze inmiddels gevonden wat ze zochten op internet? We zullen het nooit weten…

16 mensen kijken op mijn weblog omdat ik gereageerd heb op hun weblog.
Speciaal voor hen: Hallo jongens! Ik kom zo nog even bij jullie kijken!

Michelle kent 14 stemmers persoonlijk. Klasgenootjes misschien? Het moeten tenslotte mensen zijn die mij niet persoonlijk kennen.

Iedereen die ons allebei kent, kon namelijk ook stemmen. Dat deden er 10! Dat zal de categorie familie en vrienden zijn! En ik maar denken dat ik een grote familie heb…

En het overweldigende aantal van 4 mensen kent mij persoonlijk! Een compleet mysterie, want wie kent alleen mij en Michelle niet?

Daar moet ik toch een diep over nadenken… Wie zouden dat nou zijn?

Het nieuwe polletje heeft Michelle bedacht!

7 gedachten over “Polletje!

  1. Chantal Jorna

    pas op wat je zegt buurman!
    Voor turnen staan meer trainingsuren, dan voor wat voor een sport dan ook! 😀
    Ik moest wel even denken hoor bij de pol… Doe ik wel aan sport met 10 uur trainen per week 😉

Reacties zijn gesloten.