Dat dus.

image

Dat je het kantoor uit stapt en ziet dat de avondlucht zo mooi rood is.
Dat je, met gevaar voor eigen leven, zo snel als je kunt door Amsterdam racet op je fietsje omdat je denkt dat dat bij de Sloterplas vast een prachtig gezicht is. Dat je onderweg baalt dat je je goede camera niet bij je je hebt. En dat je hijgend de Sloterplas bereikt, terwijl de zon net onder gaat.

Dat je je fiets neer gooit en je mobieltje pakt om daar dan maar wat foto’s mee te maken. Dat je je cameraatje aanzet je en je oude iPhoontje zegt ‘U kunt geen foto’s maken. Er is niet genoeg opslagruimte’ En dat je verwoede pogingen doet om snel opslagruimte vrij te maken terwijl de zon steeds verder ondergaat.

Dat je Whatsappjes weggooit van mensen die je niet aardig vindt. Je Endomundo-app verwijdert. En de Appie-app. En dat je uiteindelijk, want je moet toch wat, al je muziek van je telefoon gooit. En dat je dan net te laat bent om echt mooie foto’s te maken.

En dat dan ‘s avonds de Facebookpagina van AT5 vol staat met mooie foto’s.
Van die foto’s die jij had willen maken. Dat dus.

7 gedachten over “Dat dus.

  1. Lynn

    Ik snap je baalmoment maar moet er stiekem wel om lachen. Ik zie mijn hele Instagram vollopen met foto’s maar zag er zelf niks van; opgesloten in een kantoor op een industrieterrein voor nog maar weer een opleiding. Jammerdebammer 🙂

  2. Marika

    Hahaha ja dat is wel erg, balen zeg. Heb ik gelukkig geen last van met mijn Android telefoon, zet je gewoon een flinke geheugenkaart in. 😉

Reacties zijn gesloten.