Interieur-misser.

image

Onze opslag staat tjokvol en nog lagen er allerlei dingen in huis die we voorlopig even niet kwijt kunnen. Dus in het kader van ‘opgeruimd staat netjes’ kochten we afgelopen zomer een plastic opbergbox voor tuinkussens. Want er staat nergens dat er alleen maar tuinkussens in kunnen. Zo’n box leek ons perfect voor het veilig opbergen van allerlei spullen. En daarna zouden we die box, goed gevuld, beneden in de berging zetten. Strak plan!

Een zomer lang stond de opbergbox werkloos leeg te zijn in de berging tot we laatst ons geniale plan tot uitvoer brachten. We namen de box mee naar boven, zetten hem in elkaar in de slaapkamer en begonnen spullen te verzamelen die we tijdelijk kwijt wilden. Lampen, geluidsboxen, vazen. Gewikkeld in verhuisdekens borgen we allerlei spullen veilig op. En verdorie! De tuinkussens van ons balkonbankje pasten precies boven op de opbergbox.

Tevreden schoven wij de opbergbox zolang aan de kant. Eerst een bakkie koffie voor we de opbergbox naar de berging zouden slepen. Toen wij mentaal zover waren, bleek er nóg iemand erg tevreden met onze opbergbox. Onze Spike lag, heerlijk languit, te luieren bovenop de opbergbox.

Naast een kattentoren, twee mandjes, twee stoelen waar standaard kleedjes op liggen, een grote poef, een kleine poef, een speciaal kleedje op het voeteneind van het bed én een grote kartonnen doos heeft Spike er nu nóg een favoriet plekje bij.

Op de opbergbox, vlak onder het raam. Met uitzicht op een boom waarin vogels wonen en vlak naast de radiator. En wij, watjes, konden het niet over ons hart verkrijgen om de opbergbox naar beneden te brengen. Voorlopig staat er dus een joekel van een opbergbox in onze slaapkamer. Opgeruimd ligt lekker.

8 gedachten over “Interieur-misser.

 1. Leidse Glibber

  Wat we al niet niet voor onze huisvriendjes over hebben he. Zo heb ik zo’n medelijden met Happy. Haar vriendinnetje waar ze al vanaf dag 1 elke middag mee speelt is er voorlopig niet. Haar baasje ligt in het ziekenhuis en Danae zit tijdelijk in Amsterdam. Ik zie gewoon dat ze er niets van snapt en in het park loopt te zoeken. ………………………..Tenminste dat denk ik dan.

 2. Deborah

  haha. Ja leuk he! En voor je het weet ben je een paar jaar verder en staat hij nog precies daar. Met misschien een extra kleedje.

 3. zus

  is het misschien niet een excuus om hem nog niet naar beneden te sjouwen.
  hij zal wel zwaar zijn?
  succes ermee

 4. netty swart

  Haha die Spike krijgt ook alles voor elkaar …..een beter huis had hij zich niet kunnen wensen !!

Reacties zijn gesloten.