Ergernissen.

 

In de auto zitten en je autosleutel kwijt zijn.

‘s Avonds denken dat je je haar nog niet hoeft te wassen als je gaat douchen. En ‘s morgen wakker worden met haar dat wél gewassen had moeten worden die avond daarvoor.

Of ‘s avonds laat je tanden poetsen voor de badkamerspiegel en ontdekken dat je haar echt geweldig zit. En dan ‘s morgens weer wakker worden met een coupe wanhoop.

Er op je werk pas achterkomen dat je verkeerde sokken aan hebt. Van die sokken die afzakken in je laarzen. Of je riem vergeten om te doen en op kantoor de hele dag je broek op moeten hijsen.

Tubetjes secondenlijm. Die lijm plakt álles aan je vingers. Maar bij de onderdelen die je aan elkaar wilt plakken, werkt dat niet. Zo’n tubetje krijg je ook nooit meer open. Want het dopje plakt wél muurvast.

Dat je in de auto – heel cool – je tegenligger met groot licht wil seinen dat hij eerst mag. En dat je dan aan het verkeerde hendeltje trekt. En heel charmant een scheutje ruitenwisservloeistof op de voorruit kletst.

Of rijdend ontdekken dat je rechter buitenspiegel beslagen is. Gelukkig heb ik mijn rijbewijs gehaald toen rechter buitenspiegels nog niet bestonden. Lang leve de binnenspiegel!

Blisterverpakkingen. Vooral die waar een schaar in zit. En waar je dus een schaar voor nodig hebt om hem open te maken.

Of automobilisten die je inhalen en dan vol op de rem gaan omdat ze uit moeten voegen.

Of gewoon geen tijd hebben om een fatsoenlijk logje te schrijven.

 

29 gedachten over “Ergernissen.

  1. Nicky Bericht auteur

   En nooit meer open te krijgen, zo’n tubetje. Kun je weer nieuwe kopen.

 1. rietepietz

  Goh…. dat soort dingen overkomen mij nou nóóit! 😉 En eh…. het is gewoon een fatsoenlijk logje hoor, geen onvertogen woord kunnen vinden. Wel een erg leuke foto.

  1. Nicky Bericht auteur

   Toen had dus echt al serieus 10 minuten naar mijn sleutel gezocht terwijl ik al in de auto zat.

 2. Mevrouw Niekje

  Ik heb geen sokken die NIET afzakken in mijn laarzen! Een pak melk opendraaien en altijd morsen, terwijl je je voorneemt dat je NU NIET MORST! Leuke blog Nicky!

  1. Nicky Bericht auteur

   Dat met die melk heb ik dan weer niet. Maar die sokken! Grrrr.

 3. Deborah

  Het heeft je in ieder geval een grappig log opgeleverd haha en de foto die je er bij hebt gedaan maakt het compleet haha.

  1. Nicky Bericht auteur

   Stomme moment leg ik vast voor het nageslacht. Ik heb al een hele collectie.

 4. Iris

  Whahaha, die verpakkingen van een schaar! En inderdaad de secondelijm kan je maar één keer gebruiken. Ik word vaak ook moe van verpakkingen van tandenborstels. Die zijn zoo moeilijk om open te maken. Ze lijken gemakkelijk door de kartelrandjes, maar bij mij werkt het nooit. Zeer vervelend.

Reacties zijn gesloten.