Reclame.

Photobucket

Michelle en Anne besluiten ‘s avonds muffins te bakken en gaan boodschappen doen. Als ze terug komen, blijkt dat we geen boter in huis hebben.
Dilemma…

De dames willen ‘Grey’s Anatomy’ kijken maar dat duurt tot 20.00 uur. De supermarkt sluit ook om 20.00 uur. En ik peins er niet over om voor de dames een pakje boter te gaan halen (ja, dááág!).

Ze bellen een vriend-om-de-hoek maar ook daar thuis is de boter op. Ik opper nog om hem naar de supermarkt te sturen (sorry, Thom) maar dat vinden ze toch écht te ver gaan.

Ze overleggen hoe ze dit probleem op kunnen lossen. Anno 2008 blijkt hun probleem echter helemaal niet zo’n probleem te zijn. Als de reclame begint, springen ze op de fiets en racen richting supermarkt.

En als ze weer terugkomen, is de reclame nèt afgelopen en hebben ze niets gemist van hun favoriete programma.
Lang leve de lange reclameblokken!

Toen de Amstel-jongens er nog waren, konder we er nog om lachen. Maar tegenwoordig zijn die super-lange reclameblokken alleen nog maar irritant.

Zappen is zinloos; je valt het ene reclameblok in het andere. Dus wordt er geplast, koffie gezet of afgewassen. Er is zelfs tijd genoeg om de kinderen onder te stoppen en rustig een ‘Jip en Janneke’ voor te lezen.

Als de reclame begint, komt heel Nederland massaal in actie.

Ik ben benieuwd…

Wat doe jij tijdens de reclame?

8 gedachten over “Reclame.

 1. Sally

  Ja. echt belachelijk die lange reclames. Dat viel mij deze vakantie ook op. Het wordt steeds gekker in Nederland; 5 min. film en 10 min. reclame…. Dan valt het hier nog reuze mee.
  btw: hij is wel goed die Amstelreclame…ik kende hem dus niet.

 2. willemijn

  Ik heb geen TV … dus hier geen last van! Binnenkort hebben we allemaal tv via internet en dan kun je de reklame eruit laten.
  Probleem wordt dan wellicht, gezien jouw conclusie, dan niemand ooit meer iets doet!!!
  Ben benieuwd

 3. Chantal Jorna

  Het is altijd nog beter dan in Amerika… Kijk maar eens bij Oprah of Dc Phill enzo hoe vaak zij zeggen “we’ll bee back in a moment”. In Amerika is er dan telkens een reclame van ca 10 minuten…
  In Nederland slaan ze dan gelukkig nog 3 van die reclameblokken over. Want daar wordt je pas ECHT gek van de reclames…

 4. Ellie

  Ik steek de was in de machine, vul de vaatwasser, kook me eten…en dat in 3 reclame blokken van ook mijn favo serie:Grey’s anatomy. Heerlijk om de “stress” van de werkdag af te laten glijden ;).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.