Kamperen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Na een paar dagen Amsterdam, ben ik gisteren weer richting Breda vertrokken om de bovenverdieping hier leeg te ruimen. Fijn dat je ook ’s avonds om 20.00 uur nog ruim een uur in de file kunt staan op de A10! Toppers; bedankt! Ik was pas om 22.00 uur thuis en had nog net genoeg energie om mezelf onder de douche te slepen. Tot iets anders was ik niet meer in staat.

Vandaag stond het leegruimen van de slaapkamers op de planning, wat niet mee viel na een slapeloze nacht. ‘t Bleek behoorlijk wennen om (na ruim 16 jaar) weer in een eenpersoonsbedje te liggen. Maar aangezien mijn luxe, 1 meter 60 brede, heerlijk-liggende twee-persoons-bed-met-drie-hoofdkussens al opgehaald is, had ik geen keuze.

Terwijl Michelle riant logeert bij haar vriendin Anne, mocht ik in haar romantische bankbedje liggen. Nadat ik mezelf vannacht veertien keer heb gestoten aan de ijzeren pijpen rond het bed, vond ik het niet zo romantisch meer. Ik ben vanmorgen dan ook behoorlijk knorrig aan mijn opruimklus begonnen.

Maar inmiddels is het avond en lig ik behoorlijk op schema. Alle kasten zijn leeg, (bijna) alle kleding is ingepakt en alle spullen met emotionele waarde zijn uitgezocht. De stapel ‘rommelmarkt’ is weer enorm gegroeid en ik heb ontdekt dat ik het toch wel erg lekker vind om op te ruimen! Heerlijk om alle oude zooi eruit te smijten!

En wat het kamperen in mijn eigen huis betreft; dat gaat me prima af. Ik red me aardig. Geen tv en geen radio, maar ik heb mijn computer (met stoel) en mijn internetverbinding nog en ben dus van alle gemakken voorzien.

Ik brunch bij mijn moeder, die drie deuren verderop in de straat woont en ’s avonds eet ik gerechten die ‘ping’ zeggen uit de magnetron. Ik ben nog wel in het bezit van een fornuis, maar dat is al schoongemaakt voor de nieuwe eigenaar. En ik ga het écht niet vies maken door eten te koken voor mij alleen! (lees: ik heb een hekel aan koken en doe dat dus mooi niet!)

Kortom, alles verloopt naar wens. Al is er ėėn onderdeel van mijn inboedel dat ik nu echt mis. Zoals bij al mijn voorgaande verhuizingen, is het ook nu stralend weer. Het is warm, erg warm. Te warm eigenlijk, zeker voor iemand die gewend is aan een airco-gekoeld kantoor van 8 tot 5!

Ik heb dan ook al de hele dag zo’n ontzettende zin om de deur van de koelkast open te trekken en liters ijskoude melk te drinken…Jammer genoeg is mijn koelkast weg. Geen koude melk dus…

Maar morgenavond vertrekken we weer naar Amsterdam en heb ik alle luxe weer binnen handbereik. Een bed, een bankstel en tafels en stoelen. En ook nog een koelkast! Wat wil een mens nog meer?

Schat, zet jij de melk vast koud?

5 gedachten over “Kamperen.

 1. Astrid

  Het gaat nu dus echt opschieten nu alles uitgezocht. Ik heb wel medelijden met je, je hebt geen koelkast en het wordt WARM vandaag!!!
  Houd moed meid, en voor je het weet is het avond en tuf jij weer naar Amsterdam.

 2. Sally

  Klinkt goed dat warme weer. Nog even en dan ben ik ook in Ned. Hopelijk houdt dat weer dus nog even aan.
  Hier ook ping geluiden en vooral tring (deurbel….oftewel delivery)
  En melk…dat is het enige wat ik echt mis uit Holland. Een glas ijskoude verse melk. Niet van die gepast., lang houdbare troep.

 3. Willemijn

  Inmiddels heb je alweer liters koude melk achter de kiezen … ben erg benieuwd hoe het leven in Amsterdam je bevalt!!!

 4. rhodosfriends

  De laatste loodjes dus ! pfffff sterkte ermee
  Ja grappig he dat Debby nu bij ons werkt , internet maakt de wereld zo klein !
  Liefs Ylone

Reacties zijn gesloten.