Nicky fixed it!

Na een dagje hard werken, besloot ik thuis nog even verder te gaan. Er bleef op mysterieuze wijze water op de bodem van onze koelkast terecht komen. Het gaatje achter in de koelkast, waar het condenswater doorheen loopt, zat verstopt. Al een paar keer met het bijgeleverde plastic por-stokje zitten porren, maar dat hielp niet echt.

Nou heb ik me altijd al afgevraagd waar dat water blijft….
Heb ik vanavond dus even onderzocht… Heb mijn gereedschapskoffer opgezocht, de koelkast van z’n plek gehaald en de koelribben (althans; dat zijn ‘t volgens mij…) er af gehaald. Meteen maar even uitgestofzuigd. Jeetje! Wat een stof, wat een spinrag! Mooie bijkomstigheid is dat ik de letter Z van het magnetische alfabetje van Michelle teruggevonden heb. Die waren al kwijt sinds 1997!

En wat trof ik aan achter de koelribben van de koelkast? En vies verstopt slangetje! Het water loopt normaal gesproken dus gewoon door dat slangetje in een of ander bakje waar het verdampt. Wauw! Weer wat geleerd vandaag. Slangetje eraf gehaald, schoongemaakt en weer terug op z’n plekkie gedaan. Met een beetje geluk heb ik alles goed gedaan en hoef ik morgenochtend niet te dweilen….


Damned! I’m good!

14 gedachten over “Nicky fixed it!

 1. naievedromer

  Great job!!!
  Mocht je even tijd hebben, kun je dan ook even kijken of je het gat in de ozonlaag kan dichten! Bij voorbaat dank, en geniet nu dubbel en dik van alle droge voeding uit de koelkast 😀

 2. Emile

  Lachen, heb ik ook vaak last van.
  Dacht dat het aan de temperatuursverschillen lag.
  Ga morgen gelijk kijken.
  Alhoewel is inbouw, mar ga toch op zoek.
  Bedankt voor de tip.

 3. Emile

  Lachen, heb ik ook vaak last van.
  Dacht dat het aan de temperatuursverschillen lag.
  Ga morgen gelijk kijken.
  Alhoewel is inbouw, mar ga toch op zoek.
  Bedankt voor de tip.

 4. Emile

  Sorry gaat vanavond bij ons allebei geloof ik van ales fout.
  Ik klikte plaatsen, maar hij deed niets dus nog een keer geklikt en toen was hij dubbel.
  Klik nu maar één keer hoor. 😀

 5. Buurman

  Buurman weet nu waar ‘die lucht’ vandaan kwam, en dat al sinds de vorige eeuw. Buurman is wel onder de indruk van uw technische kwaliteiten, hulde.

 6. Buurman

  Buurman weet nu waar ‘die lucht’ vandaan kwam, en dat al sinds de vorige eeuw. Buurman is wel onder de indruk van uw technische kwaliteiten, hulde.

 7. mama035

  Hè hè ik heb eindelijk tijd om even een rondje te maken, maar weer net geen tijd om alles te lezen. Heb even een dip in mijn gezondheid en een paar keer visite gehad achter elkaar. Maar ik hoop binnenkort weer uitgebreid bij je te komen lezen. Fijne dag! Liefs Susan.

 8. mama035

  Hè hè ik heb eindelijk tijd om even een rondje te maken, maar weer net geen tijd om alles te lezen. Heb even een dip in mijn gezondheid en een paar keer visite gehad achter elkaar. Maar ik hoop binnenkort weer uitgebreid bij je te komen lezen. Fijne dag! Liefs Susan.

 9. Erik

  Ik heb er ook nog een staan met een soortgelijk probleem, dus als je even tijd hebt…. 🙂

Reacties zijn gesloten.