Weer in de lucht!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Zo! Het heeft even geduurd, maar we zijn weer in de lucht! Internet regelen bleek een van de simpele dingen te zijn die we moesten regelen, maar er waren wat zaken die voorrang hadden.

Want een 14-jarige puber en een 44-jarige verstokte vrijgezel in één appartementje proppen, vergde nogal wat van mijn stalen zenuwen! Yep, we hadden wat aanvaringen, we hadden wat opstartproblemen en ik heb een paar keer op het punt gestaan bij mijn moeder in te trekken! Maar inmiddels begint het stof op te trekken en beginnen we alledrie onze draai te vinden. We zijn er nog lang niet, maar het begin is gemaakt!

De voorlopige conclusie is in elk geval dat Amsterdam geweldig is! Als ik in de tram zit, omringt door minimaal vijf nationaliteiten en de backpackers naast me hun route uit zie stippelen, maakt mijn hart een sprongetje. We hebben ‘t gedaan! We wonen in Amsterdam!

Het toeristenseizoen is begonnen en in het centrum is het inmiddels een drukte van belang. Je komt haast niet vooruit door de vele toeristen die door de stad slenteren. Ze lopen in de weg, ze kunnen niet fietsen, ze kunnen niet met paddo’s omgaan en ze zetten de boel op stelten.

En net als de échte Amsterdammers mopper ik op ze. Dat mag ik… Tenslotte ben ik géén toerist…

ik wóón hier!

11 gedachten over “Weer in de lucht!

 1. Leidse Glibber

  Lekker cdat je je draai gaat vinden, en logisch een beetje aanvaringen het is nog al een overgang.
  Hoop dat zaterdag mooi weer is, neem aan dat jullie naar de Gaypride gaan kijken die heb je in Breda niet hahhahahahahah

 2. Sjoukje

  Opstart problemen horen er gewoon een beetje bij, gelukkig gaat het nu goed. Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt in Amsterdam.
  Groetjes Sjoukje

 3. rhodosfriends

  Fijn dat jullie je draai een beetje gevonden hebben in Amsterdam !
  Wat betreft je gevoel over de toeristen , dat klinkt heeeel herkenbaar , nog eventjes en we hebben ‘ons’ eiland weer voor ons zelf ……….
  Liefs Ylone

 4. Willemijn

  Ha Nicky.
  Kan me voorstellen dat het niet allemaal even eenvoudig is. Even volhouden maar en hopen dat iedereen zijn draai vindt en er een gezamlijk idee van toekomst blijft, zodat er ets is om naar uit te kijken …
  Sterkte en geniet van A’dam!

 5. margreet

  Amsterdam is een fijne stad met mooie plekjes, (en minder mooie natuurlijk). Heb je al heerlijk in het gras gezeten van het Vondelpark? En al langs de grachten gelopen? Nog genoeg moois te ontdekken in onze hoofdstad. groet van Margreet

 6. margreet

  Veel plezier de komende tijd in je nieuwe woonplaats, want daar is van alles te ontdekken, zeker in de zomer. Al op het gras in het Vondelpark gezeten? Groet van Margreet

 7. zus

  hoi hoi
  leuk dat je er weer bent met je web-log kan ik weer eens bij lezen groetjes en tot ziens

 8. Sally

  Opstartproblemen…..hoe herkenbaar. Ik ben blij dat je weer in de lucht bent en ben benieuwd naar je A’damse stories.

 9. Debby

  Hi Nicky,
  Ben blij te lezen dat jullie een beetje je draai beginnen te vinden en dat je weer in de lucht bent!!!
  Grtz Deb

Reacties zijn gesloten.