De Sint is in het land!

Ik heb begrepen dat gisteren de Sint gearriveerd is. Tijd om in aktie te komen!Als leuke verrassing voor Sint en zijn Pieten heb ik een Pietenmuts opgezet…Even zingen voor iets lekkers in mijn schoen… “Zie ginds komt de stooombooot…”@#%@!!! Ik bedenk me ineens iets….Ik heb helemaal geen schoenen….

14 gedachten over “De Sint is in het land!

  1. Emmelinda

    *pinkt een traantje weg* Wat een zielig einde! Hmmm… maar goed, dan kan jij ook niet naast je schoenen lopen vanwege je mooie liedjes 😉

  2. Snuitje

    He Toby ik heb een tip 😛 als je nou s`nachts je mandje uitgaat dan eet je lekker alles op wat de sint in de schoenen van de baasjes heeft gestopt 😛

  3. Snuitje

    He Toby ik heb een tip 😛 als je nou s`nachts je mandje uitgaat dan eet je lekker alles op wat de sint in de schoenen van de baasjes heeft gestopt 😛

Reacties zijn gesloten.