Vrouwendingen.

Het is algemeen bekend dat ik niet echt een meisje-meisje ben. Ik geef niks om make up en hippe kleding. Ik haat kappersbezoeken en winkelen. Mijn haar zit altijd in de war. Als ik hoge hakken en een panty draag, heb ik binnen tien minuten een ladder. Ik houd niet van oeverloos geouwehoer, ik houd niet van chocolade en ik kijk graag voetbal.

Ik heb geen vriendinnen, wel leuke vrienden en ik kan mijn eigen fietsband plakken. Ik ben in bezit van twee boormachines en een decoupeerzaag en ik kan er nog mee omgaan ook. Ik boor mijn eigen gaten en het verwisselen van een autoband is voor mij een fluitje van een cent. Hennes & Mauritz en Dolce & Gabbana doen me niks. Van Black & Decker daarentegen kan ik heel enthousiast worden.

Dat ik toch wel enigszins vrouwelijke trekjes heb, bleek toen ik toch wel nieuwsgierig was naar de inhoud van de Nivea-cadeau-verpakking die de verkoopster van Etos in mijn tasje stopte. Gratis en voor niets. Leuk! Eenmaal thuis pakte ik het zakje uit. Het was een gezichtsverzorgingssetje. Joepie.

Er zat klein tubetje scrubcreme in. Dat ken ik! Daar krijg je een heel zacht velletje van. Werkt trouwens ook prima als je het plafond gewit hebt en onder de latexspetters zit. Er zat ook een badstof band in om je haren uit je gezicht te houden. Handig voor als je in bad zit! Of als je gaten gaat boren. Want je haren tussen een draaiende boormachine, dat wil je niet! Een pincet zat er ook in. Om je wenkbrauwen te epileren. Of om een splinter uit je vinger te halen als je aan het klussen bent.

Maar onderin het tasje trof ik een stukje plastic aan dat mij tot op heden nog steeds een raadsel is. Is het een dingetje om je nagels schoon te maken? Er schijnen een soort malletjes te bestaan om je wenkbrauwen te epileren. Is het zo iets? Of zou het toch gewoon een mini-bandenlichter zijn?
Ik heb werkelijk geen idee…

5 gedachten over “Vrouwendingen.

  1. Sally

    Hihi blijkbaar ben ik meer een meisjes meisje want ik weet wat het is. Het is een soort schepje waarmee je (gezicht)crème of scrub uit het potje kan scheppen. Hoef je niet met je vieze ( lees bacterie bevattende) vingers in het potje te schrapen. Wist ik ook niet maar zag het hier de make-up demonstratie dame doen,

  2. appelig

    Ik gebruik het ook niet, maar het is inderdaad een cremeschepje. 🙂
    Hou je niet van chocola??? Jammer zeg.

Reacties zijn gesloten.