Gehackt.

Ja, jongens. Triest nieuws. Ik ben gehackt. 

Iemand heeft zich toegang verschaft tot mijn computer en een kopie gemaakt van al mijn bestanden en contacten. Het is schijnbaar al in januari gebeurd maar ik weet het nu pas omdat ik onlangs een e-mail kreeg van de hacker himself met de mededeling dat-ie mijn computer gehackt heeft.

Ik vond het trouwens een enorm irritante e-mail. Echt tekstvast is de schrijver niet. Het ene moment word ik met met ‘u’ aangesproken en het volgende moment is-ie aan het ‘je-en’ en ‘jou-en’. Kop op, zeg. Als je zo’n briljante hacker bent, moet je het toch klaar kunnen spelen om een tekstueel correcte e-mail te versturen? Maar goed, mijn hacker heeft weer hele andere kwaliteiten.

Zo heeft-ie een geweldig gevoel voor timing. Want je kunt een computer natuurlijk op alle mogelijke tijdstippen hacken. Maar hij hackte mijn computer nét op het moment dat ik vieze plaatjes zat te kijken achter mijn computer. Verdorie, zeg! Wat een pech! Dat heb ík weer.

En daarnaast is mijn hacker ook heel goed met Photoshop. Hij heeft screenshots gemaakt van de vieze plaatjes waar ik naar aan het kijken was én van hoe ik er op dat moment uit zag. En die screenshots heeft-ie samengevoegd. Da’s toch wel erg knap, nietwaar?

En nu moet ik dus € 800,- in Bitcoins aan hem betalen. Binnen 50 uur. Anders stuurt hij de beelden door naar al mijn contacten.

Ja, ook naar jullie. Maar ik betaal geen cent. Ik kijk wel lekker uit! Ik heb iets veel beters bedacht. Om mijn hacker voor te zijn, plaats ik gewoon zélf een pikante foto van mezelf!

Kijk, dit ben ik! In mijn ondergoed. De lol is er zo vast wel af voor mijn hacker. Mochten jullie toch iets van hem horen; doe ‘m vooral de hartelijke groeten van mij.

9 gedachten over “Gehackt.

 1. Lynn

  Maak maar gehakt van ‘m. Wij krijgen zelfs in groepsmails van het werk dit soort flauwigheden. Geen bitcoin op onze hoofden die er aan denkt om naar zo’n stumper te verhuizen.

 2. Rianne

  Ik zit nog steeds te wachten op de vieze plaatjes met mij in de hoofdrol, die sinds vorige jaar oktober het net en mijn vriendenlijst zou overspoelen.

  Ik denk dat mijn hacker gehackt is. Of hij heeft het nu op jou nee u gemunt.

 3. Sally

  Wat een loser die hacker. Never nooit niet dat ik zou betalen. Helemaal van de pot gerukt figuur. Ik zal die zieligerd de groeten doen mocht hij van zich laten horen.

 4. Sandra

  Wat een stumper!! Zelfs op mijn werk is deze mail al een aantal keer voorbij gekomen. Altijd negeren dit soort onzin!

 5. Leidse Glibber

  Ook ik zit met smart te wachten tot mijn foto’s gepubliceerd worden. 800 euro in bitcoins betalen, rot op man. Ik ga juist binnenlopen als mensen dat mooi gevormde sexy lijf van mij zien, dan stromen de bestellingen voor meer foto’s binnen.

Reacties zijn gesloten.