Duurzaam.

Bij het te voorschijn halen van mijn zomergarderobe dacht ik “Ach, heb ik die nog steeds?”. Ik herinner me dat ik er mee door Calella liep, toen ik op vakantie in Spanje was met Michelle in 2002. Maar volgens mij liep ik er al eerder mee rond. Ik app mijn kind een foto, en die appt meteen terug “Op Texel toch ook al?” Dan zal het wel kloppen wat ik denk; ik loop hier al decennia mee rond.

En dat vind ik best bijzonder. Ik heb er nog mee door Breda gelopen. Terwijl ik mijn hondje uit liet. Er mee in mijn tuintje gezeten, lekker in de zon. Ik heb ermee door Amsterdam gelopen en misschien zelfs ook wel door Rome. Of door Barcelona. En nu loop ik ermee door Heemskerk. Behalve dat dat heel duurzaam is, ben ik ook best wel trots dat er iets in mijn garderobe is dat ik na ruim twintig jaar nog steeds pas. 

Mijn favoriete teenslippers! 

16 gedachten over “Duurzaam.

 1. Saskia

  Hahahaha dit heb ik dus ook he. Slippers die ik al 100 jaar heb. Sowieso heb ik dat met veel schoenen, ook die al half kapot zijn.

 2. Deborah

  Zonde toch, om iets weg te gooien als het nog niet stuk is. Haha dat dacht ik laatst ook bij mijn oude afgetrapte gympies. Ik draag ze nu alleen nog als ik naar stal toe ga om ze daar om te wisselen voor een stel stevigere stappers. Maar die hebben ook de halve wereld gezien. Vele km gelopen. Als ze konden praten, die schoenen!!

  1. Nicky Bericht auteur

   Oh ja, zeg! Ik zou best even willen kletsen met mijn slippers!

 3. Audrey

  Haha! Slippers houden het bij mij nooit zo lang uit. Misschien hangt dat ook wel samen met de kwaliteit. Toch maar eens wat beters kopen…

  1. Nicky Bericht auteur

   Deze zijn nog uit mijn arme dagen; die kunnen nooit duur geweest zijn.

 4. Rietepietz

  Het zegt waarschijnlijk het meest over de Nederlandse zomers, je kunt ze gewoon niet vaak genoeg dragen om te slijten. 😉

Reacties zijn gesloten.