De uitslag! Help Nicky de zomer door.

En inderdaad; mijn vooruitziende blik klopte. Ik doe helemaal niks, nada, noppes deze vakantie. Het weer werkt ook niet mee dus ben ik ook nog maar één keer naar het strand geweest. Bij Wijk aan Zee. Met de auto. Het stormde dus de kitesurfers gingen heel hóóg en ik wist er eindelijk een paar plaatjes van te schieten. Maar dat was dan ook de enige actie tot nu toe. Verder hang ik een beetje lamlendig rond.

Wat in deze state of mind wel een enorm hoogtepunt was, waren jullie reacties op mijn blog met die vier vragen over mijzelf. De vraag of ik op Mars zou willen wonen, was een makkie natuurlijk. Want jullie weten allemaal dat ik al heimwee heb als ik naar de supermarkt ga en dat verhuizen naar Mars voor mij geen optie is.

Maar op de vraag waarom het fijn is om mij als vriendin te hebben, kwamen veel antwoorden als ‘oprechte aandacht’, ‘trouw’, ‘iets voor een ander overhebben’, ‘warm’, ‘lief’ en meer van dat moois. Man, dat vond ik fijn! Want dat is zéker mijn streven, om oprechte aandacht te geven aan de mensen om mij heen en te helpen waar ik kan. En hoe leuk is dan om te lezen dat dat schijnbaar lukt, ook al kennen jullie mij niet in real life. Dus dank jullie wel! Ik zit nog steeds te blozen.

Op de vraag wat ontspannen voor mij betekent, had Liesbeth het 100% goed. In het donker op het balkon (met muziek) en het strand. Inderdaad als ik zin heb om te fietsen. Maar de overige antwoorden reken ik ook zeker niet fout. Fotograferen, lezen en creatief bezig zijn, zijn inderdaad dingen waar ik inderdaad heel relaxt van word.

Op de vraag welk dier mijn karakter het beste weergeeft, kwam bij mijzelf als eerste een luiaard op. Maar bij nader inzien geldt dat alleen voor deze vakantie. Misschien zou ik voor hond gaan, vanwege mijn trouw. Dat vonden ook Liesbeth, Rianne en Audrey. Ik vond het antwoord van Neeltje wel treffend! Een mier! Grappig! Wij noemden mijn moeder vroeger Truus de Mier omdat ze altijd bezig was. Ik heb ‘t niet van een vreemde. Het nestvogeltje van Willemijn vond ik ook wel een goeie! Want inderdaad; mijn nestje is heel belangrijk voor mij. De koala van Zo simpel is dan geluk vond ik ook mooi. Inderdaad; gewoon lekker rustig mijn ding doen! Ja, dat klopt wel. Verrassend vond ik ook dat de meesten van jullie toch een kat of poes noemden. Misschien dat ik het daarom zo goed met onze Spike kon vinden. Soulmates! ❤️

Ik ben blij dat ik niet beloofd heb te gaan behangen! Want dan had ik aan mijn resterende vakantie niet genoeg gehad. Maar één eervolle vermelding vind ik ook een beetje karig omdat jullie allemaal zo lief zijn geweest om te reageren.

Dus bij deze: een eervolle vermelding voor:

Liesbeth
Mijn ex-collega en vriendin Tineke
Emile
Rianne
Rietepietz
Sandra
Audrey
Zo simpel is dan geluk
Mrs. T.
Nicole
Deborah
Willemijn
Neeltje
En, last but zeker not least, mijn lieve nichtje Gerdine, die nog steeds geen weblog heeft.

Dank jullie wel allemaal! 😘

PS: mocht je niet in de eregalerij willen staan; laat het even weten, hè! 
Dan haal ik je er uit. 

14 gedachten over “De uitslag! Help Nicky de zomer door.

 1. Bianca

  Tante Nicolette

  je hebt wel wat van oma maar vergeet niet opa he ! het klussen, het repareren en voor andere klaar staan en helpen waar je kan dat deed opa ook , je bent een mix van beide op een positieve manier bedoel ik dan !

 2. Saskia

  Och helemaal gemist dit! Wat een leuk idee ook en er zijn goede antwoorden gegeven, leuk! Wanneer weer? (Dan maak ik dat ik hem ook invul!)

 3. Audrey

  Joehoeeee, ik heb een eervolle vermelding 😉 Ook al ken ik je niet echt – je reacties op mijn blog laten dus ook echt wel zien wat voor lief mens je bent!

 4. Nicole+Orriëns

  Wat een fijne en mooie feedback heb je gekregen Nicky. Dat doet een mens goed. Ook fijn in lastige tijden, om dan eens na te lezen en je zo te sterken : )

 5. Zo simpel is dan geluk

  Wauw, een eervolle vermelding! Ik voel me vereerd!
  Het was een leuk origineel idee van je.
  Ik weet niet hoe lang je vakantie nog duurt, maar ik wens je nog veel plezier met luieren. 😉

 6. Liesbethblogt

  Geen hond iig was het eerste wat ik dacht want dan moet je er toch minimaal drie keer uit en je bent zo graag thuis. Maar leuk ja al die antwoorden, koala vind ik ook grappig.

  1. Nicky Bericht auteur

   Hahaha! Inderdaad; drie keer er uit! Dan is een hond zijn misschien wel slim. 🙂

 7. LeidseGlibber

  Lekker dat je niks gedaan hebt, wel jammer dat het weer tegen zat. Leuk dat er zo massaal gereageerd is, zegt ook wel iets. Welk dier je zou zijn pas ik nog even aan, ik denk dat je gewoon een ‘virtueel’ knuffeldier bent 🙂

 8. Sally

  Ojee heb ik potverdrie je leuke oproep gemist. Ik had dan ook wel een drukke vakantie 😉
  Maar leuke creatieve antwoorden hoor.

Reacties zijn gesloten.