Ontdekkingsreis III

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ons derde ontdekkingsreisje was gelukkig ook succesvol! We gingen een kijkje nemen bij Turnace Hall of Gymnastics in Amsterdam. Michelle had deze vereniging al ooit op internet gezien en was meteen helemaal weg van de prachtige turnhal. Dat wilden we wel eens in het echt bekijken! In de hoop dat Michelle mee mocht trainen hadden we haar turnspullen meegenomen.

Het zag er even prachtig uit als op de foto’s. Alles is gloednieuw en supergroot. Vijf balken, twee trampolines, vier bruggen, een vloer een twee euh… ‘pegasussen’ De groep die op dat moment trainde was van flink hoog niveau, maar Michelle mocht toch de volle drie uur (!) meetrainen. Ze kon het meteen goed vinden met de andere meisjes en heeft zich heerlijk uitgeleefd! Na de vakantie, als het turnseizoen weer begint is ze ook daar van harte welkom!

Terwijl Michelle turnde, heb ik uitgebreid kennis gemaakt met… de tribune. Ik heb drie uur zitten wachten… Geloof me, ik kijk graag naar turnen, zeker op dat niveau. Maar dit was, zelfs voor mij, wel erg lang!

2 gedachten over “Ontdekkingsreis III

  1. Sally

    Dat is inderdaad afzien voor moeders…je moet wat over hebben voor je kind haha. Maar wat ziet die turnhal er professioneel uit. Logisch dat Michelle dolenthousiast is.

Reacties zijn gesloten.