Teken van leven.

Het was even stil hier maar ik ben er nog, hoor! Het waren drukke tijden. Naast het overlijden van mijn moeder en alle dingen die we moesten regelen, speelde er nogal het een en ander. Zoals nóg een sterfgeval in mijn directe kring.

Onverwachts en veel te vroeg deze keer. In krap twee weken tijd twee uitvaarten is niet echt leuk. Daarnaast waren er problemen met mijn weblog (sorry, jongens), sollicitatiegesprekken (ja, echt) en bleek de lekkage in mijn huis weer terug te zijn.

Maar gelukkig waren er ook leuke dingen! De sollicitatiegesprekken werden een nieuwe baan. En dochterlief en haar partner registreerden hun partnerschap. Twee dagen na de uitvaart van mijn moeder, schoof mijn nieuwbakken schoonzoon mijn moeders trouwring aan de vinger van mijn dochter (snif). En met die lekkage komt het ooit ook wel goed.

Dus geen zorgen; alles gaat goed hier. En ik pak snel de draad weer op.

Voor nu wil ik nog even twee dingen melden:

1. Allemaal heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes! Als ik een logje over mijn moeder schreef, las ik de reacties vaak aan haar voor. Ze vond het maar wonderlijk, dat internet. Maar jullie reacties vond ze altijd geweldig!

2. Ik ga iets doen wat ik in mijn hele weblog-carrière nog nooit gedaan heb. Maar ik loop zover achter met bij jullie lezen dat ik het officieel opgeef. Ik ga jullie allemaal op ‘gelezen’ zetten (snif).

Dus….. Als er iets is, wat ik gemist heb, laat het hieronder even weten! Tot snel!

 

21 gedachten over “Teken van leven.

 1. rietepietz

  Nou dat kun je wel heftig noemen allemaal, gelukkig ook wel heftig mooi, die trouwring van je moeder aan de hand van je dochter, práchtig! En alweer een nieuwe baan, nou nou toch ook wel weer een heftige verandering. Je hebt gewoon ff geen tijd om bij te lezen, dan kan ik je ook niet via het scherm besmetten met Corona, je weet maar nooit. Houd je haaks!

   1. rietepietz

    Nee hoor valt réuze mee, niet heel ziek geweest. In m’n gevoel ben ik ook al beter alleen de streepjes zijn het nog niet met me eens.

 2. Deborah

  De trouwring van je moeder om de vinger van je dochter. Wat mooi!!
  Het is een pittige tijd zo te lezen. Neem vooral je tijd om bij te tanken. Want een uitvaart en afscheid gaan je niet in de koude kleren zitten.
  Ben wel heel benieuwd naar je nieuwe werkverhalen…

 3. Sandra

  Fijn om weer iets van je te lezen, maar met alles wat je in korte tijd hebt meegemaakt is dat heel begrijpelijk. Wat ontzettend mooi dat jouw dochter nu de ring van jouw moeder/haar oma draagt. Nu ben ikwel benieuwd naar de verhalen over de sollicitatie en nieuwe baan.

 4. Mrs. T.

  Het waren ook pittige tijden allemaal. Pittig en leuk! Gefeliciteerd met dochter en schoonzoon. En erg benieuwd naar het baanverhaal.

 5. KoffieDigitalix

  Wat speelt er even een berg boel in je leven. Een lach en een traan wisselen elkaar af.
  Gefeliciteerd met je baan (en goed dat je niet bent blijven plakken daar waar je je toch niet echt helemaal bonton voelde).
  De trouwring van je moeder om de vinger van je dochter.. wow (pinkt een traantje weg).

  En met die lekkage gaat het goed komen. Echt.

  1. Nicky Bericht auteur

   Ja, die ring… Echt zo prachtig! Die lekkage laten repareren wordt nog wel een dingetje. Maar alles komt goed.

 6. Liesbethblogt

  Het idee van die ring vind ik werkelijk fantastisch mooi wat je zegt dat dat positief is na die tijd. Iedereen heeft wel eens geen tijd, niks geks dat je blog lezen even laat.

  1. Nicky Bericht auteur

   Mijn moeders timing was weer eens perfect. 😉
   Ik ben bijna bij met alle klussen dus ik ben er bijna weer.

 7. Willemijn

  De tijd vliegt ook hier …
  Ik krijg geen mailtje meer als je iets nieuws hebt gepost, en ik denk er zelf niet zo vaak aan om te kijken, dus ik loop achter!

 8. Leidse Glibber

  Ik loop door alle drukte ook erg achter en ga vandaag alles en overal bijlezen. Heb alvast een ( en ook het enige) goed voornemen voor volgend jaar, op tijd bij iedereen lezen 🙂

Reacties zijn gesloten.