Het eind van 2023.

Het zit er bijna op. 2023 is bijna voorbij. Dat komt mooi uit want ik ben er wel klaar mee. Ik vond 2023 nogal vermoeiend en ik ga er ook niet te veel woorden vuil maken. Het was niet echt een leuk jaar met een hoop werkstress en te veel uitvaarten.

Vanavond ruim ik de kerstboom op. Morgen begint er een nieuw jaar. Ik laat de ellende achter in 2023 en neem alleen mijn mooie herinneringen mee. Want die heb ik gelukkig ook meer dan genoeg.

 

✨💫 Ik wens jullie een gezond en gelukkig 2024 en doe een beetje voorzichtig vanavond! 💫✨

PS: voor de trouwe lezers: ivm kinderen die wel erg groot geworden zijn en echte banen hebben en zo, heb ik besloten mijn jaaroverzicht niet meer zomaar online te zetten. Wil je toch kijken? Stuur me je emailadres dan stuur ik je een linkje.  

 

26 gedachten over “Het eind van 2023.

 1. rietepietz

  Dan lijkt mijn nieuwjaarswens je op het lijf geschreven “moge de mooiste dagen uit 2023 de áller slechtste zijn in 2024.” Nee het was geen topjaar voor je dat kregen we wel mee uit de logjes. Je verdient gewoon dat 2024 jóuw jaar wordt!

 2. Saskia

  Ik kijk graag mee met je jaaroverzichtje natuurlijk, je hebt mijn email 😉
  Een heel fijn 2024 gewenst! 2023 was ook zeker niet mijn jaar & ik ben blij dat ik hem kan afsluiten.

 3. Iris

  Eigenlijk toch wel heel fijn dat er iedere keer weer een nieuw jaar begint. Kun je weer veel afsluiten en beginnen met een “schoon” jaar. Ik had er ook wel echt veel zin in. Nu heb ik niet zo veel nare dingen als jij meegemaakt en hopelijk krijg je wat minder werkstress. 2024 wordt vast beter!

 4. Nicole Orriëns

  Ik kijk ook met gemengde gevoelens op 2023 terug. Het was me het jaartje wel, zowel op persoonlijk als wereldwijd vlak. Hopelijk brengt 2024 meer liefde en vrede.

 5. Leidse Glibber

  Hee kanjer de beste wensen voor 2024 en laat inderdaad alle ellende en overtollige bagage gewoon achter in 2023. Als je wil ben ik uiteraard benieuwd naar je jaaroverzicht, geniet er (denk ik) al twintig jaar van.

Reacties zijn gesloten.