Voltreffer!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Met onze verhuizing in het verschiet, heb ik niet veel zin om me met het huishouden bezig te houden. We houden de boel netjes, maar grote klussen zoals ramen zemen, deuren schoonmaken of de stoep schuren was ik niet meer van plan. Tenslotte gaan we al over negen weken hier weg!

Ik heb het druk met het verkopen van mijn inboedel, het leegruimen van de schuur en de zolder en het uitzoeken van spullen die mee moeten. Dan zijn er nog 1001 dingen die geregeld moeten worden en tussendoor moet er gewoon gewerkt worden! Zelfs al zou ik willen; ik heb helemaal geen tijd om te boenen en te schrobben.

Toch zal ik een uurtje vrij moeten maken om nog één keer mijn ramen te zemen.

Hier wil ik echt geen negen weken tegen aan kijken….

6 gedachten over “Voltreffer!

 1. Sjoukje

  Dat is zeker een voltreffer, nu moet je wel de ramen doen.
  Kan me voorstellen dat je Toby mist. Het is een scheetje om te zien.
  Groetjes en een fijne avond.
  Sjoukje

 2. Astrid

  Wow das niet mis op dat raam. Maar ja nog een keer zemen moet nog wel kunnen lijkt me.
  En over 9 weken al… don’t panic don’t panic hahahahaha

Reacties zijn gesloten.