Pasen 2014

In het kader van 100happydays plaats ik elke dag een foto op Twitter* van iets waar ik gelukkig van word. Er zijn van die dagen dat het niet mee valt om uit de happy moments van die dag te kiezen. Vandaag was zo’n dag.
Want wat moest ik plaatsen?

De foto van ons heerlijke Paas-ontbijtje? Met zelfgebakken scones met clotted cream, vers geperste jus d’orange, fruitsalade, cinnemonrolls, eitjes en warme broodjes? Ik word erg happy van zo’n ontbijt!

Of een foto van Michelle en Frank aan de ontbijttafel? Gezellig eten met z’n drietjes. Wat wil een mens nog meer?

Of toch de foto van Boef die het na een jaar proberen eindelijk voor elkaar kreeg om in het huisje op de kattentoren te klimmen? We hebben er zó om gelachen! Vooral omdat hij er zelf niet meer uit kon en het nogal een gedoe was om hem er uit te vissen. Frank zag zich zelf de kattentoren al in stukken zagen om een chihuahua te bevrijden!

Of toch die leuke foto van mijn lieve moedertje. Lekker in het zonnetje in haar achtertuin. We zijn allemaal dol op haar en zo blij dat ze bij ons is! Over geluk gesproken!

En ach, die foto van mijn moeder, Michelle en Boef op de bank. Mijn moeder blijft altijd maar praten terwijl je een foto maakt. En als haar mond stil staat, heeft ze haar ogen dicht. Maar uiteindelijk lukt het altijd weer om een leuk kiekje te maken.

Ik heb gekozen voor de laatste foto. Eentje van Boef en Spike. Van vriendschap tussen die twee is geen sprake. Boef wil met Spike spelen maar Spike moet niks van hem hebben. Maar soms gedoogt hij Boef voor een paar minuten. Zoals vandaag in de kattenren. Spike kijkt kattig en Boef ligt onderdanig te wezen in de kattenpoef (Goed kijken! Hij ligt er écht!).
Wat een mooie afsluiter van een heerlijke dag!

* mijn Tweets staan in de rechterkolom op mijn weblog.

6 gedachten over “Pasen 2014

 1. Sas

  Erg leuke foto’s! Ziet er erg gezellig uit. Wij hadden gisteren paaslunch, onverwachts bij mijn ouders. Ook leuk!

 2. Deborah

  Wat een heerlijk overzicht.
  Ik heb dit soort blogs meer voorbij zien komen. Ik ga eens kijken of het ook wat voor mij is (als ik inmiddels al niet te laat ben om deel te nemen haha)

  Leuke hond heb je trouwens.
  Zoals jullie beestjes met elkaar om gaan, zo gaat dat hier ook tussen de groene draak (vogel) en kleine krijger (kat) haha.

Reacties zijn gesloten.