FF kort.

Dat na weken slepen met huisraad het huis van je moeder eindelijk leeg is. Dat je voor het eerst in weken een heel vrij weekend hebt. Dat je je voorneemt om niks te doen. Helemaal niks!

En dat je dan ontdekt dat er ergens iets lekt achter al deze apparaten…

15 gedachten over “FF kort.

 1. Edith

  Ja, dan baal je als een stekker natuurlijk. Klopt ook niet qua karma, zou je zeggen 😉 Wekenlang hartstikke goed bezig zijn en ipv een enorme meevaller, nog extra werk toe krijgen. Sterkte joh, ik hoop dat de kosten een beetje meevallen. (ik zit hier nl nog een beetje bij te komen van een kostenindicatie die net per mail binnenkort, om onze kat van een bult te ontdoen maandag….)

  1. Nicky Bericht auteur

   Dat van dat karma zei mijn dochter ook al. Als er iemand een hoog karma-saldo heeft, ben ik het.
   En sterkte maandag. Mijn dierenarts rijdt in een dikke vette Audi. Daar heb ik aan meebetaald. 😉

  1. Nicky Bericht auteur

   Balen met een grote B. Hopelijk heb je een handige Harry in de buurt.

  1. Nicky Bericht auteur

   Het viel gelukkig mee. Melij… dat heb ik lang niet meer gehoord 🙂

Reacties zijn gesloten.