Even zeuren…

Photobucket

Door het hele huis wachten onafgemaakte klusjes op me. Na het boodschappen doen, blijk ik bij thuiskomst steevast het belangrijkste vergeten te zijn. Ik blink tegenwoordig uit in het vergeten van afspraken, voor mezelf en voor dochterlief.

Waar het aan ligt, geen idee…
Maar op één of andere manier krijg ik de boel maar niet op een rijtje.

Voor onze heen-en-weer-verhuis had ik alles zo keurig op een rijtje. Alles liep op rolletjes, alles geregeld, alles volgens schema.

Tegenwoordig lijkt ‘t leven één grote chaos.

Zo vonden we vandaag onze (vaste) telefoon terug die we al twee weken kwijt waren.

Zat in een toilettas van Michelle, die bij Oma in de kelder lag (?).

Kortom, het gaat op het moment niet soepel hier.

Dochterlief sukkelt met haar slechte knie en een chronisch tijdgebrek waardoor ze het soms even niet meer ziet zitten.

Bovendien heb ik een huis dat niet meewerkt, een auto die raar doet en een vriendje dat ziek is en maar niet op lijkt te knappen.

Ik race heen een weer om overal, alles en iedereen op te vangen.
En natuurlijk moet er, tussen de bedrijven door, ook nog gewoon gewerkt worden.

Dus ren ik rond als een kip zonder kop en probeer ik als een volleerd jongleur alle borden in de lucht te houden.

Ik heb momenteel één grote wens…

Wat zou het fijn zijn als ik mezelf kon klonen,
en écht overal tegelijkertijd kon zijn!

PS: Als troost heb ik mezelf vandaag een enorm ‘supertoffe’ (zegt Mich) mp3-speler cadeau gedaan!

7 gedachten over “Even zeuren…

 1. Jolanda (via Hyves)

  JIj mag altijd even zeuren.. ik heb enorm veel respect voor je, hoe jij de boel draaiende houdt.
  En dan kan jij zeggen? Hoeze draaiende..ken jij het woord chaos wel??
  Ja, ik ken het… en ik bewonder jou…ik zou het niet kunnen

 2. lind@

  Gaat dus duidelijk minder soepel als dat je zal willen. Sterkte met het ordenen, misschien een klein beetje gas terug ( lees wie het schrijft)wil soms helpen.
  Probeer het positieve eruit te halen, 1)je hebt je telefoon weer, 2)Je hebt een dak boven je hoofd en een vreemd Kaatje die je hopelijk overal naar toe kan brengen.Dus ook naar de afspraken die je vergeten bent, alleen moet je die even verzetten.
  Zonder dollen, je zou denken dat het de leeftijd is (bij mij in iedergeval)maar ik denk eerder dat wij tussen de vijfendertig en vijftig jaar heel veel aan ons hoofd hebben en een overvolle agenda moeten handteren en dan ook nog als het kan perfect willen zijn.
  Succes en beterschap voor dochter en die mp3 speler…..zo af en toe lekker hard wil wel eens helpen.
  Lind@

 3. Leidse Glibber

  Ik zie het al je rent als een kip zonder kop door je huis. heb je weleens he van die tijden.
  Maar je cadeautje maakt hopelijk wer een hoop goed, even lekker rustig onderuit met een goed stuk muziek.
  Wie weet helpt het.

 4. Es

  Eindelijk weer eens een logje van jou. Ik kom altijd lezen, maar reageer eigenlijk nooit, hoewel ik vaak wel wil. Vandaag trek ik de stoute schoenen aan!
  Ik moet heel vaak lachen om je voor mij héél herkenbare verhalen van een alleenstaande, zelfstandige moeder met een lieve dochter en al het gegoochel wat erbij hoort, om de boel draaiende te houden. Ben ook stikjaloers op je omdat ik dat niet meer heb.
  Gave mp-3 heb je. Ik heb mezelf net vrijdag op een I-pod touch getrakteerd! Ik kom nog bij je in de leer voor het maken van korte filmpjes om te uploaden op de I-pod. Moviemaker, zei je eerder he? Geldt het aanbod nog steeds? Ik kan wel geduld hebben totdat je het iets rustiger hebt!
  Liefs,
  Es
  PS: Ik hoop dat het knietje snel opknapt! Lijkt me verrekte pijnlijk bij het turnen.

 5. Nicky zelf

  @ Es: naast de bovenstaande reacties ben ik extra blij met de jouwe! Ik kan me voorstellen hoe jaloers je bent en dat helpt me vaak door de dagen heen als het hier wat minder gaat.
  Enne… Het Moviemaker-aanbod staat nog steeds!

 6. Sally

  Volgens mij is het gewoon het tijd van het jaar. Herfst enzo. Als iemand kan jongleren ben jij het wel. En ach als dan toch een bordje breekt heb je een mooi excuus om een nieuw servies aan te schaffen zullen we maar zeggen.
  Hou je taai, alles zal reg kom!

 7. Es

  Mooi, dan kom ik gauw terug met filmpjes. Het zijn filmpjes van Anjuli, die ik indertijd gemaakt had. Mijn zus heeft de video precies zo overgezet op dvd, maar bepaalde stukjes kunnen er wel uit. Dat soort dingen moet ik dus leren.
  Alvast bedankt.

Reacties zijn gesloten.